Годишен Технически семинар – “Уникомс Трейдинг” ООД - 20 Години на Телекомуникационния пазар!

За 16-ти пореден път Уникомс Трейдинг ООД организира  Годишен Технически семинар. Събитието тази година съвпадна с честване на 20-тата годишнина от основаването на фирмата! Техническата среща и отпразнуването на 20 Годишнината на фирмата се проведоха в хотелРИУ, гр. Правец на 24-ти и 25-ти Октомври, 2012 година. Техническият семинар на 24-ти Ноември включваше презентации на фирмите Телесте, Финландия – Цифрови решения, OTT, транскодиране, пасивни елементи и активно оборудване, Фирма CONAX – система за условен достъп CAS, CommScope, USA – GPON решение, SmarDTV, (Kudelski Group company) – иновативните CAM модули, Amiko - Synaps  кабелни и сателитни приемници, Corning Cablecon  надеждните конектори . ТВ каналa Travel Chanel представи най-новите и атрактивни предавания, които предстоят да се видят, а каналите Нова ТВ,  Viasat и Explorerпредоставиха на участниците страхотни рекламни подаръци. Във форума взеха участие над 70 представителя от 40 фирми от България и Македония.

Подаръци получиха и всички участници във форума, а победителите и участниците в I-Pad играта проведена от фирма Телесте - Network Genius бяха наградени с индивидуални подаръци, приговтени от маркетинг отдела на фирма Телесте специално за случая.

 

На 24-ти вечерта 20-тата Годишнина от основаването на Уникомс Трейдинг ООД беше отпразнувана със специална Гала вечеря в балната зала на хотела, а за чудесното настроение на всички гости допринесоха освен добрата храна и напитките,  прекрасните изпълнения на група БТР и гост вокала  Александър Филчев.

 

На 25-ти Ноември се проведе специализиран тренинг за цифроватата платформа Luminato, използвана от над 60 оператора в страната. Показаха се нови възможности на платформата и изполвания Уеб интерфейс, както и възможностите предлагащи новите софтуерни версии на платформата.